SHELTER - DE LAATSTE VOORSTELLING
ALBA
EDUCATIE
AUDITIES
ARCHIEF
CONTACT
HOME
Bus 24
Tram 11
Tram 12
Route naar ALBA


TRAM 12 RICHTING DUINDORP
(halte Dr. v. Welylaan).
loop terug en sla de eerste straat links af: Laan van Poot. Na ongeveer 500m. ligt de Loods aan uw linkerhand in het zijstraatje.

OF TRAM 11 RICHTING SCHEVENINGEN HAVEN, (halte Houtrust). Steek de brug over richting het benzinestation en ga de Houtrustweg op. Sla de tweede linksaf de Laan van Poot in. Na 600 m. ligt de Loods aan uw rechterhand in het zijstraatje.

Met de auto:
Volg vanaf het knooppunt Prins Clausplein de A12 richting Den Haag. Ga linksaf de Zuid Hollandlaan op richting Den Haag. U rijdt na 450 rechtsaf de Koningskade op. Na 1.4 km rechts de oprit op (Hubertusviaduct). U rijdt na 1 km rechtdoor de Professor B.M. Teldersweg op. U blijft rechtdoor rijden. Deze weg gaat over in de Johan de Wittlaan. U blijft op deze weg voor 800m. U blijft rechtdoor rijden. Deze weg gaat over in de President Kennedylaan. U blijft op deze weg voor 800m. U blijft rechtdoor rijden. Deze weg gaat over in de Segbroeklaan. U blijft op deze weg voor 70m. U slaat bij de verkeerslichten rechtsaf de Houtrustweg in. Sla de tweede linksaf de Laan van Poot in. Na ongeveer 600m. ligt de Loods aan uw rechterhand in het zijstraatje.

Disclaimer

ECDsign